Heerlijk eten 
zonder de zorgen

Door onze passie voor eten, kwaliteit en service verzorgen wij voortreffelijke cateting voor een breed publiek en ieder budget.

Wij verzorgen de catering voor verschillende gelegenheden, zoals bedrijfsevenementen, een zakenlunch op kantoor of gewoon heerlijke baguettes en salades geleverd op uw werk. Tevens verzorgen wij de catering en bediening voor uw lunch of diner bij u thuis, feesten en natuurlijk ook voor al die gelegenheden wanneer het gewoon veel makkelijker is om iemand anders het eten en drinken te laten verzorgen - zoals verjaardagen, jubilea, openingen, uitvaarten en natuurlijk bruiloften.

Neem eens een kijkje bij onze menusuggesties die we voor deze gelegenheden hebben samengesteld.

Als u ons wilt spreken voor een offerte of om menusuggesties en het heerlijke eten wat we voor u kunnen bereiden te bespreken, schroom dan niet om contact met ons op te nemen, zelfs niet als u slechts met het idee in het hoofd zit. Wij vinden het altijd leuk om u te spreken.

En wij ruimen na afloop ook op. Wat een feest.

Lunch &  
Diner

Wij bespreken met u uitvoering het menu dat u voor uw specifieke gelegenheid wilt laten serveren.

Tevens kunnen wij, als u dat wenst, al het bestek, servies en glaswerk verzorgen.

Als u ons wilt spreken voor een offerte of om menusuggesties en het heerlijke eten wat we voor u kunnen bereiden te bespreken, schroom dan niet om contact met ons op te nemen, zelfs niet als u slechts met het idee in het hoofd zit. Wij horen graag van u.

Speciale
Gelegenheden

Wij cateren voor bruiloften, verjaardagen, jubilea, uitvaarten, intieme diners of informele buffetten.

Wij bieden een discrete en proffessionele service en cateren voor kleine en grote gelegenheden, op locatie of bij u thuis en verzorgen indien u dat wenst tevens het servies, bestek en glaswerk. En als u hulp nodig heeft met de planning van uw catering dan helpen wij u daar graag bij.

Samen met u maken we een menu en aankleding die aan uw eisen, smaak en budget voldoen zodat u precies krijgt wat u in gedachten heeft.

Neem gerust contact op met ons en ervaar hoe wij uw feest of bruiloft tot een memorabele gebeurtenis kunnen maken!

Zakenlunch &
Bezorging

La fourchette catering verzorgt maaltijden met stijl en smaak voor de drukke zakenman of vrouw. Wij kunnen bij u op kantoor bezorgen in een straal van 10 kilometer. Ontbijten op kantoor of een heerlijke lunch? Er is genoeg om uit te kiezen: salades, soepen, baguettes en broodjes. Wat uw smaak of gelegenheid ook is, wij kunnen u helpen.

Als u ons wilt spreken voor een offerte of om menusuggesties en het heerlijke eten wat we voor u kunnen bereiden te bespreken, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij horen graag van u.

Bedrijfs- 
evenementen

Zakenlunches, of diner, conferenties op locatie of bij u op kantoor. Geniet van onze party hapjes tijdens een seminar tot aan een vier gangen maaltijd - wat u ook wenst, wij helpen u dit moeiteloos te realiseren. Wilt u dat uw gasten met een goede indruk die ze nog lang zullen herinneren afscheid van u nemen? La fourchette catering helpt u dit te bereiken.

Als u ons wilt spreken voor een offerte of om menusuggesties en het heerlijke eten wat we voor u kunnen bereiden te bespreken, schroom dan niet om contact met ons op te nemen, zelfs niet als u slechts met het idee in het hoofd zit. Wij vinden het altijd leuk om u te spreken.


La Fourchette Catering

Chef

  • Steef Boerman

Locatie

  • Prinsemolenpad 4
  • 3054 XM Rotterdam

Contact

  • Tel: 06-20365859
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.